Skolan :(

Hej! Sitter i skolan och försöker forska om Malta. Det går trögt-.-  måste dra nu innan en lärare ser mig





Matilda


Hej!

Hej hej! Idag så har jag varit med en kompis hela dan. Vi körde fyrhjuling och bägge kör som två galningar. Jag körde rätt in i en gran ^_^ men det var skiiiiitkul! Jag går typ på körskola för fyrhjulingar där. Det är jättekul. Annars har jag inte gjort så hemskt mycket kan man inte säga.





Matilda

Lilla melodifestivalen, here I come!

Hej. Idag ska jag skicka in mitt bidrag till Lilla meodifestivalen 2009! Hoppas jag kommer med! Håll tummarna för mig. Förresten jag fick en kommentar för mitt förra inlägg. Och nej, jag har inte nån ätstöring jag lovar, så du kan sluta oroa dig :) 







Matilda

Hajhaj!

Hej! Jag är hos fafa (farfar) och Eva. Det är jättetrvligt men jag är sååå tröött! Det har inte varit världens godaste varmrätt idag men det gick att äta. Det var potatismos som var gjord i ugnen eller vad man ska säga och lax. Potatismosen var riktigt god men laxen åt jag en bit som man kanske skulle se med mikroskop ;). Men jag blev mätt. Jag äter lite mindre än vanligt. Men så är det med mig vissa perioder så äter jag jättemycket och vissa perioder äter jag nästan ingenting. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer... så godnatt!



Matilda

Spotify!!

Hejhej! Jag har skaffat Spotify! Såå bra! Kommer aldrig avsluta kontot! Love it! Ett måste för alla musiknördar! Wiiihooo! Skulle bara säga det ;)







Matilda

RSS 2.0