Hej!

Johan äger!!!!
(Min älskling Johan Palm!)

Hej! Förlåt att jag inte skrivit på ett tag men jag glömde det! Jag har haft mycket att göra nu.... men nu är jag tillbaka för att stanna! Eller... ja... men idag invigde jag min nya gitarr! Det var skitkul! Vi har Det musikaliska alfabetet i läxa. Jag har ju bara spelat en gång innan pga influensan. Men nu spelar jag inte ensam! Det är kul! Jag är IDOL GALEN! Just nu tittar jag på Idol audition dvden det är ju så bra!!! Jag har inte gillat de andra åren så mycket men 2008 var så braaaaaa! Jag har bra tider när jag spelar gitarr för då missar jag glosförhöret! Men säg inget till lärarna ;)!  Nu har jag nog inget mer att skriva... men komentera så att jag ser om några läser. Men det kanske inte är några som läser.... men iaf ha det gött!

- Peace, kisses and hugs! Matilda!

Hej!

Hej! Jag är äntligen frisk. Visst, jag är liiite snuvig men, SO WHAT? Det struntar jag i (Hihi)! Idag kom jag hem från pappa. När jag kom hem hade mamma och Micke tagit hem lyckokakor från nån utställning, så vi tog varsin och på min stod det " You are gonna be an artist in a couple of years"! Jag menar, Jag har ALLTID velat bli sångerska! Och på mammas och Mickes stod det också bra saker som skulle kunna bli sanning! Det var lite läskigt, för jag bara tog en och gav de andra till mamma och Micke! Idag såg pappa och jag Madagaskar 2! Den var jätte rolig! Jag rekommenderar den verkligen! 


- Love and Peace, Matilda!

Sjuk...

Hej! Jag är fortfarande sjuk i influensa och det suger. Jag kan bara ligga i soffan och titta på filmer. Idag stod Harry Potter och De vises sten och Idol Final 2008 på filmlistan! Det är bra filmer! Förlåt om jag inte har skrivit på länge men jag har inte haft ork! Nu har jag inget mer att skriva!

-Peace, Matilda

Sjuk, sjuk, hemskt mycket sjuk:(

Hej! Idag blev jag sjuk:( någon influensa! Jag rekomenderar den INTE! Jag gick i skolan hela dagen men jag hade SKIIIIT ont i huvudet och halsen. Jag slapp gympan, som tur vad! Men jag hoppas på bättre dagar! Och imorgon är det ju gitarren! Jag som skulle inviga min nya snygga svarta gitarr:( Well, well, efter regn kommer solsken. Nu längtar jag tills imorgon, då blir det "Let´s dance" för heeela slanten! Heja Laila! 

- Matilda

P.S Visste ni att Mojje fick hjärtinfakt, och sen en inre blödning? Krya på dig Mojje!

Håll i hatten! Jag bloggar!

Hej! Nu var det verkligen ÅR och DAR sedan jag bloggade! Sorry! Jag glömmde liksom lösenordet och orkade inte fixa nytt. Men nu är jag igång igen! Det är riktigt kul att blogga! Kolla gärna in min kompis blogg www.paraplyflicka.blogg.se [ingen reklam utan bara en bra blogg!] Idag har inte hänt särskilt mycket...  har gått i skolan som vanligt o nu sitter jag framför skärmen hos mina kusiner. Deras pappa fyller år idag! Hipp hipp hurra! Men jag kommer inte ihåg hur mycket han fyller :s ooooouuuups! Aja, nu ska jag ner och dricka kaffe! Det är gott:)! Särskilt Latte!


- Matilda

RSS 2.0